Onze visie

Je leert niet voor school maar voor het leven. Daar bedoelen we mee dat het volgen van een opleiding of een training altijd het voorportaal is naar professionele groei.

Dat is immers uw eigen doelstelling of die van uw werkgever wanneer u een training of opleiding volgt. Dat u in het dagelijks werk beter beslagen ten ijs komt, betere beslissingen neemt, nog professioneler handelt.

Opgedane vakkennis, of een nieuwe vaardigheid, geïntegreerd in een breder perspectief, draagt bij aan een competente invulling van uw vak.
Het maakt daarbij niet uit of u werkt op zee, in de ict, in de zorg, bij de NS of de bouw.

Veilig werken is een goede manier van zaken doen. Een opdracht, veilig en vakbekwaam uitgevoerd, leidt tot tevreden klanten. Of het nu gaat over verkeersveiligheid, patiëntveiligheid in de zorg, veiligheid in de procesindustrie, voedselveiligheid, op school.

Bedrijven en organisaties worden zich meer en meer bewust dat veilig denken en handelen een steeds prominentere plaats inneemt. Niet alleen omdat het een wettelijk verplichting is om de veiligheid van werknemer en het publiek te borgen maar ook uit oogpunt van imago, het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Veilig werken is ook ‘good for business’

Onze visie bij How about safety is Veilig werken is veel rust

Deel het op Sociale media